Vrijwilliger worden bij Huis voor Taal?

Huis voor Taal heeft altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers! Wilt u zich voor korte of voor lange tijd inzetten voor een ander? Meld u dan aan. Wij zoeken regelmatig Taalcoaches, Groepsbegeleiders, Taalgidsen, Voorlezers, Coördinatoren.

Onze vacatures vindt u bij de Digitale Vacaturebank: https://www.lelystaddoet.nl/

Regelmatig verzorgen wij een introductiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst word je toegerust op het mooie werk. Daarnaast is het mogelijk om themabijeenkomsten te volgen om geïnformeerd en getraind te worden op actualiteiten. Ieder kwartaal organiseren wij een Taalkoffie waarbij ontmoeting en uitwisseling met je collega’s centraal staat. Vrijwilligers mogen gebruik maken van het trainingsaanbod en webinars van Het Begint met Taal vraag je inloggegevens aan via huisvoortaallelystad@gmail.com.

Activiteitenagenda HvT september -december 2018 voor vrijwilligers

Lelystad Doet biedt ook diverse cursussen en trainingen voor vrijwilligers. Dit aanbod vind je hier. Afspraken over het Vrijwilligerswerk hebben wij vastgelegd in ons Vrijwilligersbeleid. Hierin vind je ook de informatie over de Verklaring Omtrent Gedrag en eventuele Vergoedingen terug.

Aanmeldformulier voor vrijwilligers

Huis voor Taal Lelystad

"Leven met lezen"

Omdat woorden en zinnen, getallen en bedragen deel uitmaken van iedere dag. 


Webdesign-logos-website