Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\huisvoortaal.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\functions.php on line 5611

Aanmelden bij Huis voor Taal Lelystad

Het Digi-Taalhuis biedt een groot aantal gratis informatieve sites/links aan voor mensen die bijvoorbeeld de Nederlandse taal willen leren, beter willen leren rekenen en/of digitaal vaardiger willen worden. Deze links zijn ook zeer geschikt voor vrijwilligers en deelnemers van de Huizen voor Taal en organisaties die zich op welke manier dan ook bezighouden met taalverwerving.

Ga naar het Digi-Taalhuis.

 

Huis voor Taal in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is dé plek waar je terecht kunt om samen met een getrainde taalgids/vrijwilliger te werken aan het verbeteren van je Nederlands.
Laagdrempelige taalondersteuning aan volwassen laaggeletterden en anderstaligen.

Wat biedt Huis voor Taal
Huis voor Taal is geen school, maar een plek om samen te oefenen met vrijwilligers. Onze missie is om mensen vaardiger te maken voor het leven. Doen, durven en je prettig voelen is ons motto. Dit doen wij door het organiseren van een open inloop, groepen, 1 op 1 coaching (mogelijk gemaakt door SamenSpraak) en voorlezen.

Open Inloop
Iedereen die een vraag heeft over taallessen, oefenprogramma’s (om zelf of met hulp te doen), of belangstelling heeft om taalvrijwilliger te worden, is van harte welkom tijdens de open inloop. Op onderstaande dagen zijn er vrijwilligers aanwezig die geïnteresseerden verder kunnen helpen. Zij informeren hen over digitale oefenprogramma’s, leerboeken en lesmateriaal, hertaalde romans en het cursusaanbod in Lelystad. Locatie: FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, 2e verdieping.

In verband met de maatregelen zijn dit de aangepaste openingstijden:

  • Dinsdag 11:00tot 13:00 uur DIGITAAL

Huis voor Taal wordt gezamenlijk georganiseerd door Welzijn Lelystad en FlevoMeer bibliotheek. Zij worden hierbij ondersteund door stichting Lezen & Schrijven en Het Begint met Taal.

Huis voor Taal Lelystad

"Leven met lezen"

Omdat woorden en zinnen, getallen en bedragen deel uitmaken van iedere dag. 


Webdesign-logos-website