Warning: A non-numeric value encountered in D:\appdata\IIS\vhosts\huisvoortaal.nl\httpdocs\wp-content\themes\Divi\functions.php on line 5611

Vrijwilliger worden bij Huis voor Taal?

Huis voor Taal heeft altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers! Wilt u zich voor korte of voor lange tijd inzetten voor een ander? Meld u dan aan. Wij zoeken regelmatig Taalcoaches, Groepsbegeleiders, Taalgidsen, Voorlezers, Coördinatoren.

Onze vacatures vindt u bij de Digitale Vacaturebank: https://www.lelystaddoet.nl/

Regelmatig verzorgen wij een introductiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers. Tijdens deze bijeenkomst word je toegerust op het mooie werk. Daarnaast is het mogelijk om themabijeenkomsten te volgen om geïnformeerd en getraind te worden op actualiteiten. Vrijwilligers mogen gebruik maken van het trainingsaanbod en Webinars van Het begint met Taal.

voor inloggegevens mail je naar huisvoortaallelystad@gmail.com

Afspraken over het Vrijwilligerswerk hebben wij vastgelegd in ons Vrijwilligersbeleid. Hierin vind je ook de informatie over de Verklaring Omtrent Gedrag en eventuele Vergoedingen terug.

Huis voor taal is een samenwerkingsproject van Welzijn Lelystad en FlevoMeer Bibliotheek. Voor onze privacy statement verwijzen wij naar deze organisaties:

Privacy Statement FlevoMeer Bibliotheek

Privacy Statement Welzijn Lelystad

 

Aanmeldformulier voor vrijwilligers

Huis voor Taal Lelystad

"Leven met lezen"

Omdat woorden en zinnen, getallen en bedragen deel uitmaken van iedere dag. 


Webdesign-logos-website